Od plic
.
Housle a piano
film pro pokročilé
něha tmy se vrství pro ráno
sto roků věky pliocén
a my jako dva predátoři
sotva dal vítr vlny mořím
čekáme na člověka
s tesáky zahnutými
Ta krev a zmatky
byl jen sen
A po něm se většinou vzbouzí
někdy i s popěvkem na rtech
Ovládli jsme oheň
Stále jsme pouzí
( hledáme kdo by asistoval )
Výdech Nádech
A znova.
.
.
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: R.K., Marten, šerý, Dreamy, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)