Sedmikrásky
Anotace: Ty od Věry Chytilové.
Zkažený svět
zkažený i my
konáme to
co nemá již odčinění.
Štěstí jen naoko
zvrácené myšlení.
V černobílém světe
ostrov barev
nevidí však
obyčejný lid.
Tak pro co žít?
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: margaretm, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)