Temnota

Temnota

Anotace: Nevzdam to, jeste ne....

Temnota

Tam za městem v lese
Jen měsíční světlo a já
Můj stín ztěžka nadechne se
A temným hlasem povídá

"Chceš do ríše stínů?
Já tě znám
Jsi připraven nést svou vinu?
Přidej se tedy k nám"

Obklopen stíny svět potemněl
V kapse náhle něco mě tíží
Pistole s jediným nábojem
Krásný konec už se blíží

Ta touha stínem se stát
Stačí to jen zmáčknout
Ten kus ledu v srdci začíná tát
I stíny kolem začínají řídnout

Tak jsi zase jednou vyhrál
V souboji starém jako svět
Ještě není čas ještě chceš jít dál
Ještě máš sílu užít si svůj let

Stojíš tam a měsíc je pod mraky
Hledáš svůj stín, už necítíš chlad
Nevěříš na žádné zázraky
Víš ,že jednou stínem musíš se stát
Autor Nezvaný a nevkusný, 05.02.2020
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, praetorian, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jak už to bývá, hodně autorů hezky začne, ale postupně jak to chce ukončit, tak na lecos rezignuje. Ale jo, dáme týpek :)))

06.02.2020 08:56:56 | praetorian

líbí

Tyhle obrazy ze dna duše nejsou nikdy veselé a přitom každému tolik blízké . . . .

06.02.2020 06:00:58 | petrzal

líbí

Tak mě navnadila, mimo směrně, Tvá zdánlivá anonce Petry Janů, LP Exploduj.
Ale poznání, to není zklamání. Jsou to výborné verše.

06.02.2020 00:13:01 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel