Anotace: ...
v tom autě nikdo neměl
potřebu se pásat
nikdo už pár dní
nespal
když se dostal
vůz mimo vozovku
první muž vykřikl:
,, právě jsme projeli
zahrádkářskou kolonií
plnou hospodařících lidí
tyčky které drží vzrostlá rajčata
jsou neuvěřitelně ostré
zaplaťpánbůh!
že se nic nestalo!
nám ani ostatním! ‘‘
druhý muž vykřikl:
,, právě jsme projeli
lešením plným zedníků
lešenářské trubky jsou nesmírně tvrdé
zaplaťpánbůh!
že se nic nestalo!
nám ani ostatním! ‘‘
třetí muž zařval:
,, vjeli jsme do areálu koupaliště
blížíme se k brouzdališti
plnému dětí ‘‘
čtvrtý muž řekl:
,, právě jsem měl hrozný sen ‘‘
v tu chvíli už byl
vůz mimo vozovku
okolím se rozléhal
kovový zvuk podpěrných tyčí
ohýbajících se o přední nárazník
a nebylo poznat
co je krev
a co pouhé rajče
Šimone děsné téma, mráz leze po zádech z těch denních autonehod. Je to každodenní plátek špatných zpráv, bohužel. Jet opatrně a zodpovědně, někdy ani to nestačí. ;-( ;-)
06.02.2020 09:18:50 | jenommarie