Anotace: ...
Černý rytíř
s duší bílou
chrání milou
V plné zbroji
nedovolí
mít potíž
Jak za mříž
schová v náručí
nikomu nepůjčí
Jeden ze dvou
Sobě si jsou
tím blíž
Rytíři jsou,
v srdci jim bije,
rytířská krev.
Pro jedinou růži,
by vzdali svou čest.
Jj jsou ;-) ^ST^
06.02.2020 09:12:58 | jenommarie
Hezká první sloka, škoda, že v tom hraní si jsi nepokračovala dál
06.02.2020 09:09:45 | praetorian