Suka II.
Ráno zapáliš svetlo
v srdci novej obete
a uvelebíš sa v ňom
ako v kresle v obývacej izbe
naleješ si
zožerieš plný tanier
zajebeš si
odgrgneš
utrieš piču do záclony
oblečieš sa
nepozdravíš
zhasneš
odchádzaš
zbohom nenecháš
ani pod rohožkou
ani hodené v schránke
nezavoláš
neodpíšeš
neexistuješ
večer je vo všetkých obývačkách taká tma
že sa nikomu nechce k vypínaču
a čo na to srdce
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)