Anotace: ...
střet s realitou
před sklenicí
před nalitou
je vypita
jsem bandita
učiněná kvalita
trochu rarita
už vůbec se mi nechce
do práce
vyrábět dřevěné koláče
všude je hrozný brajgl
holub zobe vajgl
vrků vrků
uvíznul mu v krku
zajímavá blbina. Docela hezký nápady (za mě trochu nevyužité), ale fajn ...
07.02.2020 08:08:22 | praetorian