Anotace: ....
...hledání vteřin,hledání sebe
ticho jen mává
Červeným hadrem
v zrcadle ozvěn
v zrcadle krás
...co asi z tebe
úsvit jen rozdává
bloudění tím dnem
ve kterém zhasnem
a zašeptáme zas.
spousta kýčovitých obratů a jeden bez "u"
09.02.2020 15:37:12 | F.Jelen
Pěkná báseň ;-) (Chybí "u")
09.02.2020 08:14:26 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?