Anotace: ...
proháněli mě
tři vlčáci
zkrvanené fáče
pokládal jsem na tácy
od té doby mi pramení
ze srdce jen kamení
láska tím pádem
není skladem
opět jsem jen
jedovatým hadem
lvi loví nejslabší kusy
v paviáních tlupách
paviáni na oplátku
kradou lvíčata
a ty pak zabíjí
někdo má dekubity
někdo pupeční šňůru
někdo prořízlé hrdlo
já mám strach