Rád znovu potkám Tě
dříve než půlnoc odbije
rád znovu Tě potkám
půjdeme ke mně
a potom zase k Tobě
......budeme spolu se hřát
s půlnocí
pohasnem svíce
a v temnu se hledat
budeme navzájem
Ty trochu mne
pak zase já budu spěchat k Tobě
dřív než bude nad ránem svítat
Pár doušků vína
pár LÁSKY po patře poválíme
Budeš mě milovat
a já tebe znovu a znova
v slastném nevědomí
budu Tě hýčkat
Neříkej dost už
.........prosím už nemohu
když dlouhá chvíle
..............do svítání
nám ještě zbývá
Pojď
sebou projdem se navzájem
abychom nikdy nezapomněli
.........na nic z toho všeho
čím jsme si
.........pro sebe zůstali
Rád znovu potkám Tě
dříve než odbije půlnoc
Projdeme navzájem tajemná zákoutí
kde nám tak slastně
spolu vždy bývá...
Projednou já
a pak zase Ty
budeme spolu se líbat...
Komentáře (2)
Komentujících (2)