SRDCEM A OCASEM
Doma mi nikdo nečeká
Ty jsi s jinym v posteli
Život kalná řeka
A my to věděli
Když jsi mi říkala "Lásko vdaná jsem"
A já přemejšlel jen Srdcem a ocasem
No a teď to mám
Čert aby to spral
A náš velkej plán
Už nejspíš za svý vzal
Je nám jasný už - oba dobře víme
Že můžem rádi bejt když se občas vidíme
Někde hodně stranou stát
A čekat na šanci
Jako renegád
Odpadlíci a psanci
Takhle cejtim se tak sebe lituju
Tebe holka ale pořád miluju
Až se jednou rozhodneš
Vim že mi vale dáš
Srdce mi probodneš
Ale dobře uděláš
Holou prdel mám jsem vidlák a hovado
A tys do toho šla snad s jinou představou
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Amonasr, piťura, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (4)