Život jako kytarové struny
Život jako kytarové struny,
šťastný ten kdo na ně umí...
HRÁT si...
V tmavém koutě místnosti,
mezi čtyřmi stěnami.
Těsně v jejich blízkosti,
kytara s šesti strunami.
A já ji vidím... celou
V jejím lesklém těle, měsíc se odráží,
ruka po ní sahá, struny lehce rozdráždí
A já to slyším... všechno
Každý její tón je zahalená věta,
kdo ví co promlouvá...?
To ona zná všechna tajemství světa,
že osud jen máloco omlouvá...
A já to cítím... silně
Její struny napnuté rezonují,
chvějí se touhou,
promluvit k Tobě slovy co imponují,
být plně volný, aspoň na chvíli pouhou...
A já to vnímám.... plně
Když prsty s lehkostí přejíždí po pražcích,
jako ten vlak z dálek, co tajemství skrývá.
V tóninách, těch tajemných, zahalených strážcích,
radost, hrdost, bolest, láska i vztek ukrytý bývá.
A já to prožívám... velmi
Stačí jen naladit a prožít tu nádheru,
všech pocitů krás, co v každém se prohání.
Prožít si svobodu, či uvěznění v kráteru,
než samotný život zase nás vymaní...
Přečteno 244x
Tipy 10
Poslední tipující: A42, Donne, Guldrun, šerý, Dreamy, Aiury, Amiradi
Komentáře (4)
Komentujících (3)