Anotace: ...
Hledá krásu
a v ní spásu
z té šedi
O špásu
lehkého rázu
oba vědí
Otázka času
kdy od pasu
odpovědí
V šedi času, ozvěny znějí,
že by odpovědi,
šeď opouštějí.
^ST^ ;-)
12.02.2020 14:08:22 | jenommarie
Odpovědi znějí
šeď omývají :-)
děkuji za přečtení a milé komentování :-)
12.02.2020 14:28:09 | Martinecka23