Až tam v bezodnej hĺbke duší
kde sa láska so snom prepletajú,
jemnou nehou obklopená,
svetlom lásky prijímaná..
Letmý dotyk teplej dlane
čo pohladil ju po tvári
a rozpustil jej obavy..
strachom náhle opustená..
Hloubka duše je nekonečná a je krásné, když se její sen naplní.
08.03.2020 21:57:29 | Jaruška
Ať sen se splní a světlem se ve dne stane.
~~~~~~~~~~~
Moc hezká báseň. ^ST^ ;-)
12.02.2020 14:12:31 | jenommarie