Láska cukrovaná,
když se spolu chytí,
mají krásné žití.
Bez háčků a vytáček,
jo, to by byl krásný svět.
~~~~~~~~~~
Hezká Květuško;-) ^ST^
13.02.2020 19:05:03 | jenommarie
Už se těším, až půjdu v měsíci lásky na ryby. Zatím na suchu sem a chytám pochyby.
Pěkná báseňka.
13.02.2020 18:26:52 | šerý