Anotace: tento příběh se stal v mé třídě a jednalo se o PLASTOVOU hlavu hračky šaška kterého jsme našly na sběru doufám že se pobavíte :)
R.I.P ŠÁŠA
Natka našla šášu na sběru
tak si řekla ja si ho beru.
Zažiy jsme s ním moc krásných chvil
když zemřel to ruch byl.
Vojta se chtěl jen posadit
a už nic nešlo vrátit.
Všichni najednou stichli
a uslyšely nečeho praskání velice rychlí.
Šášova máma se to dozvěděla přes messenger
a měla chut´si koupit tanker.
Chvilku jen brečela a hned se smála
šáši ducha se velice bála.
A tak končí náš krátký příběh
a až se bede něco plastovího zase bude tvářit škodolibě
a bude s tím nekdo v lavici sedět
tak vám dám zase vědět.