prý to jsou jen slova
pohozená
na papír
prý to jsou jen slova
ledabylá
splín
prý to jsou jen slova
odložená
v prázdný klín
prý to jsou jen slova
o která
nikdo neprosil
prý to jsou jen slova
strohá
co já vím
prý to jsou jen slova
ani žádný
rým
prý to jsou jen slova
k nimž
se navracím
prý to jsou jen slova
natě
stoupající dým
prý to jsou jen slova
lístky
kopretin
prý to jsou jen slova
pelu
cherubín
prý to jsou jen slova
tichých
zátočin
prý to jsou jen slova
nevyřčených
vin
prý to jsou jen slova
dechu
kovadlin
prý to jsou jen slova
prostý
rozmarýn
prý to jsou jen slova
kterým
nepatřím
prý to jsou jen slova
propůjčená
nocem bezesným
prý to jsou jen slova
tajemný rým
z duše hlubin
17.02.2020 15:36:11 | Marten
To je pěkné, Zdeni...ST*
Jsou to "jenom" slova
co vklouzla do básně
chceš je slyšet znova
tam zní tak překrásné
17.02.2020 01:52:59 | Kapka
Není prázdných slov,
jen někdy "prázdných" lidí,
oči a srdce
čtou, cítí a vidí.
~~~~~
Pěkná Zdeni ^ST^ ;-)
16.02.2020 22:14:01 | jenommarie
napsal jsem pradávno někde že ,,slova jenom prázdné schránky činů jsou" jsem se asik nějak zmýlil ;-)
16.02.2020 21:27:54 | Báček