Anotace: Vím, že je to asi vážně zlý. Ale upřímně jsem nad tím vůbec nepřemýšlel a, jenom jsem psala. Tak mě prosím nesuďte :)
Na dně poháru svatomartinského vína,
hledala lásku jako z kina.
Říkal ji "vždyť jsi má jediná radost "
O chvíli později "zmlkni, mám tě už dost"
"Pročpak se zlobíš, procpak jsi takový?"
"Miluji tě - ty děvko povrchni"
Plakala, prosila, aby se nezlobíl
a on v odpověď na tváře políbil.
Chvíli byl hodný, milý a laskavý,
chvíli ji trápil - byl náladový.
"Pročpak jsi takový, srdíčko moje?"
"Nebuď tak naivní, chyba je to tvoje"
Řekl jsi jedenkrát,
Že nemá ji rád .
Ona se trápila,
"Není oč stát"
On ji teď nesnáší, víc než kdy předtím
" Jak jenom mohla, asi ji trefim"
Hezkej první verš. Pak už je to (volejbalovým slangem) taková plácaná :)))
17.02.2020 08:37:14 | praetorian
Tyhle typy cukr/bič zůstávají nejvíc pod kůží a nejvíce vás lákají . . . .
Nechci říkat tvoje chyba, ale mají víc kouzla než poslušní zamilovaní samečci asi.
17.02.2020 06:09:41 | petrzal
Na Svatého Martina, chladu k lásce do klína.
Ale dobrý je to. Hlavně že ses ozvala po delší době.
16.02.2020 21:51:39 | šerý