Mazlení
Prstem ti píšu,
vzkaz horký na kůži.
Dám barvu líčkům,
červenou po růžích.
Rýmy skládám,
z tvého těla,
vstřícnost žádám,
buď má celá.
Nech mě číst,
v gestech tvých,
touhu jíst,
a pít smích.
Utonout ve vlnách,
touhy mé neklidné,
být oběť ve střílnách,
bytostí průsvitné.
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)