Namaluj květinám lístky
Anotace: pro krásu se musí něco obětovat
Červený proud barvy...
Temperové nebo vodové?
Kdo ví, na tom nezáleží...
Místo štětce konečky prstů
a plátno z okvětních lístků.
Stačí otevřít barvu,
třeba žiletkou...
A plátno rozkvete v plné kráse
zatímco tělo zbledne ...... závistí.
....to jsou ty žilní prameny...
Komentáře (4)
Komentujících (4)