From ashes to dust
and from dust
straight to light
we shall rise
since the past
has already burnt
and there is no more weight
to burden our step
with old heaviness.
And once the weariness
wears off for good
the path will go on
once and for all
in its rightfull footsteps.
As it does. Already.
Life is changing every time.
20.02.2020 09:50:12 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.
Tak tradááá, si mladá!!
To jako ano. Jsem starej a do kopru. Ale rád bych v Čr. třeba i já, jako taky obyčejný člověk, rád posoudil.
19.02.2020 23:53:27 | šerý
Jenže občas jiný jazyk dává jiný prostor si hrát se slovy a v překladu ta stejná hříčka bohužel není reálná :-)
Z popela v prach
A z prachu
Přímo do světla
Povstaneme,
Jelikož minulost
Již shořela
A žádné další závaží
Zatěžující naše kroky
Starou tíhou není.
A jakmile se ta malátnost
Nadobro rozplyne,
Cesta půjde dál
Jednou provždy
Ve svých právoplatných stopách.
Přesně tak jako teď.
22.02.2020 01:16:13 | Denael