Hledám, hledám ve své duši,
to,co sebevrazi tuší,
kde se ve mně vzala touha,
jít a zastřelit se kuší.
Pak když probudím se k ránu,
přemýšlím, že dám si ránu,
kde se ve mně vzala touha,
jit a zastřelit se kuší.
Ráda pořežu si ruku,
zdrhám od zemského hluku,
kde se ve mně vzala touha,
jít a zastřelit se kuší.
Srdce v hrudi rychle buší,
a má mysl náhle tuší,
tuší, kde se vzala touha,
jdu a zastřelím se kuší.