Anotace: ....
Oblečena něhou
pohlazením tebou
Krásná v tom šatě
více než v zlatě
Zahalena v polibcích
halí nejen na lících
zdobí jak drahokamy
polibky protkány
Obuta do vášně
šlape prostopášně
Kroky jak perličky
touhy pentličky
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?