Divoké jaro
Za okny vyhlížím
Nespoutané jaro
Ze záňadří rostlin
Vyrůstají květy
Svit zkrápí krajinu
Zaplněnou zkřehlými lidmi
Zlákanými iluzí
Tepla
Čas zaplněný
Sazenicemi zákazů
Zahradník je překračuje
S konví v ruce
Přesazuje zákazy
Do mého ledví
Mé vnitřnosti
Chutnají jejich plody
Bujará recepce
Ostří ukrajuje
Dlouhou bagetu smíchu
K přikusování
Štamprlata zásad
Postupně ubývají
Noc odkládá šaty
Ukazuje tetování hvězd
Ráda by
Počala úsměv
Ale kocovina antikoncepce
Jen tak nevyprchá
Nechám se měřit
Krejčovským metrem
Nechávám si od ní brát
Míry na rubáš
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Akrij8
Komentáře (5)
Komentujících (3)