Do slunce díval se už mnohokrát
Do slunce díval se už mnohokrát
Vysoko nad ním kroužily chryzantémy
a jejich květy padaly do moře
Do slunce se díval už mnohokrát
a srny se sklonily níž
Vlhké čenichy se dotkly mraků
Do slunce díval se už mnohokrát
Vysoko nad ním kroužily chryzantémy
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: Martin Kredba, palms, Ollie, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Kapka, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (4)