Ajaj... se svými začátky se můžu jít zahrabat.. Někdo má hold dar od Boha... Gratuluju. Jsi jedna z nich.
12.06.2007 14:05:00 | Morgana la Fay
Ha! Tak tě mám! Ale komentář bude kapánek delší, tož ti ho povím v nedělu;o)
08.03.2007 21:19:00 | fialová
... každej co trochu cítí .... je občas na sračky ...
a nezáleží ... jestli je mu pět .... a nebo padesát ...
... ale tvoje obrazy jsou dobrý ... a o tom to je ... postavy a osudy vystupují z děje .... na chvíli tě vtáhnou ... a pak zse o kousek zmeněného vyplivnou ...
ano ... o tom je poezie ... a tvým pohledem ... se mi krásně kouká ...
/ přečet jsem si je všechny ... pozpátku od tý tvý poslední, jsou všechny dobrý, napsaný barevnou vizí tvého pohledu na svět ... OK.. /
08.03.2007 14:07:00 | HarryHH
Dik za vrelé privitani... je to psany v dobe, kdy jsem byla dost v haji, a je to na tom videt.
05.03.2007 18:58:00 | Franti
nevím co dadat...snad jen krása...i když si nejsem zcela jistá, že jsem tě pochopila...hlavní je, že ty v tom máš jasno:-)
05.03.2007 17:45:00 | Lucyane