Anotace: Teď je tak, jak je, za chvilku to může být přesně naopak...
Právě že budu mít ráda... já si toho nevšimla, tak se prosím nezlobte... už by to mělo být v pořádku...
05.03.2007 19:54:00 | prostějanek
Stačí škrtnout to poslední, já bych to neviděla tak tragicky. Myšlenka jako vždy hluboká, ty nezklameš.
05.03.2007 18:06:00 | lidus
Ty mě nebudeš mít rád, ale ve 3.řádku 1.sloky máš 3x se. Zkus s tím něco udělat :-)
05.03.2007 17:56:00 | mamina