Anotace: ...
ty ses právě narodila
já zrovna dožíval
byl jsem jako beránek
všechno jsem odkýval
tys měla krátkou paměť
a krátké šaty
oči mělas hluboký
a výstřih taky
byl jsem jako beránek
a bál jsem se noci
ty ses bála mě
jako bych spáchal zločin
tys byla jak meluzína
co právě zafouká
já byl jako chycený
do sítě pavouka
tys byla jak pampeliška
se spoustou nažek
a já byl hrozně unavený
a bolely mě paže
ty ses právě narodila
já zrovna dožíval
moje postel v zemi byla
zkypřená od žížal