Nemocná duše
Anotace: Když člověk neví, jak dál...
Nemocná duše
Plné míru je krásné nebe,
duše tvá se vznáší.
Zima pozemská nezebe,
není důležité stáří.
Plno snů ve snáři,
všude samý andělé.
Dny ubíhají v kalendáři,
já jsem mrtvý přátelé.
Pozemská tíže,
srdce mé už nebije.
Mraky jako mříže,
to mou duši zabije.
Zabilo ji dočista,
to utrpení velké.
Ve vzduchu vznášet se čista,
jako pírko hebké.
Mrtvá duše má...
Komentáře (0)