Úmorný únor úsměvy krade
Na černo potom je střílí
Závislák květen bere za pade
V parku je úplně bílý
A srpen celý totálně vyschlý
Červen má červené vpichy
Nedobře krevní testy mu vyšly
Červenec z toho je lichý
Listopad možná úplně čistý
V léčebně skončilo září
Říkali: třeba snaží se místy
A jindy léčení maří
Úplatný úřad už na to sere
Tímto mě vede až k hněvu:
Do tváře vzhlédnout Do jedno které
Všechny jsou teď bez úsměvu!