Anotace: ...
já jenom...
že jsem sama v obejváku
---
tak zavři...
ať se nerušíme
chrápe?
27.02.2020 21:00:52 | MLADÝ BÁSNÍK
:-D))
27.02.2020 10:54:36 | Amonasr
Zní to jak vzájemnost ze zvyku, ale budí to fantazii co v tom asi může být . . :-D
27.02.2020 06:12:53 | petrzal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?