Už ne!

Už ne!

Mám chuť složit báseň
Napadá mě téma vášeň.
Tomuto tématu chci se vyhnout
Nechci zase do toho spadnout.

Už ne! Už ne! Už znova ne!
Nechci na sebe shazovat zas to břímě

Zas ty depresivní stavy
Chci to už dostat z hlavy.

Dlouho jsem to zkoušela
A na chvíli jsem uspěla.
Teď zas do toho padám
Těžko už se zas zvedám.

Písnička připomněla mi tebe
Jak si mi spadla z nebe.
Teď jsme si psali
Bylo to super
Najednou ani pohledem o mě oči tvé nezavadí
To ti tak moc vadím?

Všechno bylo v pohodě
A už je to snad zas na dně.

Už nevím co mám dělat
Abych zas a znova nemusela do toho padat.
Autor Vydima27, 28.02.2020
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nevzdávej to piš o smutku i o bolesti zase bude líp :-))

28.02.2020 11:14:56 | Iva Husárková

líbí

Hezky napsané... :-)

28.02.2020 11:02:36 | Dobrodějka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel