Láska z dálky
Chtěla bych
to cítit
Rozbušit se ..
zas zlatou mušku chytit .
do Tvých dlaní teď
probudit se .
Otevřít oči
cítit jak se chvěji
Jak dotek tvůj
dá vale beznaději..
Chtěla bych
tě mít ..
Aspoň chvíli jedinou ..
Být voda, co smíš pít
Či ve tvém světě krajinou
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, Kapka, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)