Uhranutí
Převzala jsem
roucho tvé
S chutí svého hříchu ...
To po špičkách
se vrátilo...
Z tvého
tichého bytu ...
Převzala jsem
jméno tvé..
V podsvětí svých chtění
mě oslovují
..démone ...
i když to tak není ...
Přečteno 227x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Kapka, Miss_Rosa, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (4)