Anotace: ....
Svět blázni
...horečka z pocitu
neříkej že jde to kolem tebe
možná jen média šiří ten virus
tak jako je nebe
Nebe nad Atlantidou
co křičí že spaní
....Tam někde se umírá?
..tam někde žije
jen pohled do těch očí
...co neví kdy to skončí....
Vždyť horečky mají lidi rádi, moc rádi si v nich libují a šíří ji slovně...pocity .
Neskončí..
věř, že zas něco i jiného bude. "ST" ;-)
29.02.2020 10:48:47 | jenommarie
"Jen Slunce /pořád/ ještě vychází nad Atlantidou" /název divadelní hry V. Nezvala/ ST* :-D*
29.02.2020 09:24:42 | Frr