tak já vám to tedy povim
dneska před krámem
brečelo miminko v kočárku
a když ke kočárku přišla maminka
kopla do kočárku a řekla
"drž hubu ty zmrde"
...
vlídná slova do voňavých peřinek
bych té mamince rád otloukl o hlavu
protože dětská bolest nemluví
jen se ukládá na potom
Je mi špatně a to jsem to neviděla. Slovo na "M" bych u ní nepoužila, je to plevel, zkrátka zrůda. Dítě má bohužel už ortel, kdoví, ani se mi nechce pomyslet, jak doma...hnus. :-((( tolik lidí co nemůžou mít děti a dali by za ně cokoli, měl by šťastné dětství.
29.02.2020 19:40:31 | jenommarie
Jen tak mi bliklo. Slyšíš podobné všude. Dnes "vulgarizmy" jsou tak běžné (a tolerovatelné) že už je to obvyklá národní mluva. Je to smutné - alespoň pro mne. Nic s tím nenadělám. Když se ozveš, tak lidé řeknou "Na co si to hraješ?" Ale ovládat svoji agresivitu a zlost, by se (ještě) mělo... přinejmenším. Před drobotinou obzvláště.
29.02.2020 19:32:37 | šerý