Čistý
Dotkni se rána,
pohlaď si nebe,
čechrej si vlasy,
měj rád sám sebe.
Utíkej bosý,
neřiď se časem,
miluj se něžně,
nebuď však bláznem.
Za rána dobrá
poděkuj bohu,
po cestách dobrých
měj lásku po svém boku.
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Dobrodějka, Kapka, Frr, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)