V aleji hořících jabloní
Oděných v krvavé květy
Sbohem a šáteček zazvoní
Ty na koni
Vyjedeš v dál
Jak zbojníků král
Alejí spálených jabloní
Objevit spálené světy
A z plamene či popela,
zas jedna jabloň,
co shořet nechtěla,
v květ NOVÝ opět pučela. "Hezká" ;-)
03.03.2020 08:26:04 | jenommarie