dvorní malíři
Anotace: o nostalgii a nesdílených citech
potkávám staré emoce,
pomalu mění hlasy
a zažloutnou jim tváře.
zžírají moje vědomí
a trhají mi řasy,
já vrůstám do polštáře.
dívám se jejich očima
a všechny hlasy mlčí.
svíjí se, úpí soumrakem,
zmítá v svalové křeči.
až půjdu ráno okolo
svých zlatých kolotočů,
studených pánů s deštníky
a paní z parafínu,
až půjdu ráno okolo,
neptej se mne,
proč pláču,
jsi můj nejlepší porcelán
zalitý v cizím splínu.
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
Komentáře (1)
Komentujících (1)