Pokoušení
Opilý životem,
skrz den se potácím.
Sny v klidu za plotem,
však kontakt neztrácím.
Namotán soukolím,
nejsem se domnívám.
Jen občas povolím,
svou slabost neskrývám.
Rád zvládal bych odolat,
vnadám co život nabízí.
Jsem ale chlap akorát,
mám ego co nemizí.
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Donne, šerý, praetorian, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)