Anotace: ...
Svléknout se nechá
nahý pak čeká
až se přidá
Chvíli počká
a tak se dočká
Má jen křídla
krásně snivá
v nich
podmanivá
nahotu skrývá
Stulená v náručí
vrnivě zamručí
do něj se vtiskne
vrytí riskne
Tuleníčko a objímání,
je zkrátka lék,
který se ničím nenahradí.
~~~~~
Pěkně tulící báseň :-) "ST"
04.03.2020 20:23:15 | jenommarie