Anotace: Světlem se loučím s tmou ač i ta mi požitky přináší a to jen pro to, abych poznal jiné věci - ten triviální proces mi připadá metaforou pro jiné běžné věci.
Světlo i malé dovede divy, však někdy by raději byla ta tma, než dívat se do světla. "ST"
05.03.2020 15:38:32 | jenommarie