"Doktore, nechci bejt za breptu,
dle mého však z toho receptu
v lékárně pranic nepoberem.
Neb píšete ho teploměrem!"
"Proboha. Špatný zrak či šero.
Trochu se bojím, že mé pero,
promítnu-li si to pozpátku,
strčil jsem někomu do zadku!"
Stačilo malé
rozptýlení,
teploměr, pero,
kde má být, není!
Říkám Vám,
pane MUDr. směle,
svou práci máte.....
(mít za přítele).
Plniti věrně
své poslání,
však jak vidno,
jiné nadání,
dřímalo ve vás,
co naplat.
Odborník v oboru,
"Věčných ztrát!"
06.03.2020 11:53:30 | Dreamy
Toto no toto, :-D
Může být že zrak a teplo lidské,
přišlo mu zkrátka romantické. :-D
raději jsem měla nekomentoval, ale je to vtip.
06.03.2020 08:10:12 | jenommarie