Anotace: ...
Zbavena jedinečnosti
poklesla dosti
nad vší pochybnosti
Ztracena v davu
milenek muže bez mravu
Kde ztratila hlavu?
Lehce je nahrazena
v zapomnění odložena
hloupá to žena
Vědět snad měla hned
že nezmění on její svět
to znělo jasně z jeho vět
Jen podlehla sebeklamu
Zradila sebe samu
Už není za věrnou dámu
Někdy se to zamotá, oči jeho okouzlí.
Pak trápí Tě samota, víš že Tě zas poblouzní...
07.03.2020 05:24:55 | Dobrodějka
Láska vyroSTe mnohdy tam, kde na rozumu ubírá. Přesto pokud ho milovala...;-) (jen názor na lásku)
06.03.2020 22:57:35 | jenommarie
.... milovala:-) .. jen si někdy, pak přijdeš hloupě?:-) ... Děkuji za tvou chvíli:-)
06.03.2020 23:42:03 | Martinecka23