Anotace: ....
Vyprávět ti budu všecko
posloucháš jako děcko
o mé cestě tam a zpět
o zjištění... jsi můj svět
Po tobě chci cestovat
stále tě objevovat
Ruce místo nohou míti
opříst tě cestičkou sítí
po ní mé ruce půjdou
po kouscích tě budou
prohlížet jako zázrak
Těším se až bude to tak
Přeji TI, ať brzy se tvé ceSTovaní splní ;-)* //moc hezká cestovatelská//
07.03.2020 11:11:14 | jenommarie