Anotace: ...
Slíbeno já dneska měla
dotkneš se mého těla
ucítím tvé ruce
lehce
Naruší kůže povrch
nenechají stopu navrch
Slíbeno já dneska měla
ochutnáš chuť mého těla
připraveno je pro tě
vrní jako kotě
tobě zachutná
nebude samotná
Slíbeno já dneska měla
přiblíží se naše těla
vyjdou si vstříc
bez potřeby říct
k sobě tvarovaná
zapadnou snadno sama
Slíbeno já dneska měla
splynou naše těla
utopí se v rozkoši
oba nás zaskočí
nechtějí zrušit splynutí
až ráno je donutí
Slíbeno já dneska měla
dostat něco z tvého těla
co jen pro mě máš
co ty sám znáš
co víš že bych chtěla
dlouho bych se chvěla
Slíbeno já dneska měla
tohle všechno
já to chtěla
těšila se, radovala
na tvé sliby dala
A co bylo? Jenom sliby
samá možná, snad a kdyby....
Sliby=chyby...samé možná, snad a kdyby.
Tak za uši vytahat. :-D ;-) "ST"
08.03.2020 11:17:38 | jenommarie