A co takto Temno II? že jako osekat ta nepatřičná slova, které mohou některé čtenáře pohoršit. Já pohoršena nejsem, pravda, chvilková zaskočenost. Protože tuším, že nechat odejít zavčasu může být oboustranná výhra, básni s příběhem asi (troufnu si říct) rozumím. Lepší než býti slonem v porcelánu ...
15.05.2020 10:10:27 | Vivien
Také mě to napadlo, ale řekla jsem si, že když jsem ji psala, sedělo mi to tam. Tehdy mě nenapadlo jiné vyjadření, které by se hodilo k mému rozpoložení... Je to tedy taková "momentovka" a už nechci dělat light verzi. Nebylo by to ono... Snad jde mé vyjádření pochopit..
Jinak děkuji za porozumění a hezký komentář :)
15.05.2020 11:36:02 | Amiradi
Tvá báseň na mně působí tak nějak dvojím způsobem.
Nemám ráda vulgárnost,ale tady bych to asi prominula. Myslím, že jsem pochopila, co Tvé nitro chtělo říct :-)
ST...
25.03.2020 23:29:19 | Jaruška