Učím se lásce
Já hledala prince,
Ty spřízněnou duši.
Já našla slunce,
poslouchej jak srdce mi buší.
A tak jsem tu,
a jsem celá pouze a jen Tvá.
Necháváš mě být taková jaká jsem,
být svá.
A tak učím se lásce,
přesně tak, jak se má.
Jsi to Ty a jsem to já,
je to, to něco, mezi náma.
A já chci Ti tento svůj život dát,
o ten Tvůj život se vždy budu prát.
My už žádné hry nemusíme hrát.
Jen od života, co chceme si můžeme brát.
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)