Chci pryč a nic víc
Chci z tohohle světa odejít pryč
Odejít pryč a neřešit nic.
Opustit všechno
Hned teď a nic víc.
Chci z tohohle světa pryč
Aby po mně nezbyla ani myš.
Ani hláska po jméně mém
Snad to půjde po dobrém.
Na dobro zmizet z tohoto světla
Nespatřit ani kousek světla.
Už nechci hlasy slyšet
Chci jen rychle zmizet.
Moc mi toho nezbývá
Asi jen překonat to
A žít dál
Žít dál v tichu mrazivém
Skrytá v pokoji
A pouze v mojí duši.
Skrytá v pokoji
Ven minimálně
A když už tak, kde je lidí minimálně.
Zdržet se od civilizace
A jít pryč
Takhle asi budu moct aspoň chvíli žít.
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, Mandy, jenommarie, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (4)