Odraz
Že hvězdy odráží jse
v kaluži, kde kapky jse slily
a souhvězdí vytvořily.
Co je v nás a co venku ?
Odkud jse co odráží?
Co naše smysly zaráží?
Ochutnat to co v nás
jse nachází a nechat
myšlenky vždy na zápraží.
Prožít pocit který nic
nesoudí.
Zahodit brnění, zbraně.
Otevřít srdce a dlaně.
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Dobrodějka
Komentáře (2)
Komentujících (2)